24 Tem 2009

Paylaştıkça Artan Sevgi!

Tam bir hijyen delisi iken hayatında yediği en güzel ve mutluluk veren şeyin şekilsiz köftelerin ve soğanın oluşturduğu ekmeğin ve ayranın olabileceğini hiç düşünmemişti, hemde soğuk taşın üzerinde önlerinden geçen yüzlerce kişiye rağmen ..

... hayır tadı da güzel sayılmaz hatta kötü bile denebilirdi ama hayatında en sevdiği kişi ile birlikteydi hemde ilgisini o zamana kadar fazla çekmemiş olan bir futbol maçındaydı .. erkeğinin gözlerinde ona bakarken sadece sevgi değil paylaşımın mutluluğunuda görünüyordu .. siyah ile beyaz nasıl önemli idi onun için şimdi daha iyi anlıyordu kendisini beyaz sanıyordu siyah olan o nun yanında .. çünkü erkek sanki bir çocuk gibi mutlu bi ifadeyle bakınıyordu kendini evinde gibi hissetiği İnönü Stadyumunun önünde ..

maç başlamıştı derbi maçtı heryer hınca hınc dolu ve gözlerde galibiyeti isteyen bakış vardı ve sesleri kısılana kadar bağırıyorlardı .. erkek kıza hadi sende bağır diye öpüyordu .. sonra gol oldu kıza öyle bir sarıldıki! kız o kadar güvende hissettiki kendini

.. ve Beşiktaş'ın golleri belki statta en cok onu sevindiriyordu ..

Hiç yorum yok: